Στην Metaldoor θα βρείτε πόρτες για γκαράζ όλων των κατηγοριών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε την μετατροπή οποιαδήποτε πόρτας σε αυτόματη που θα ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού με ένα τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας. Οι γκαραζόπορτες είναι θερμομονωμένες και αθόρυβες στη λειτουργία και παρέχουν και άριστη ηχομόνωση. Κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας υλικά για μέγιστη ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

Αναλυτικότερα οι κατηγορίες τους :

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα: Αυτή η γκαραζόπορτα αποτελείται από ένα μεγάλο πάνελ ή επίπεδο, το οποίο όταν ανοίγει ανασηκώνεται στο ταβάνι του γκαράζ. Πρόκειται για μία οικονομική λύση η οποία προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και χρειάζεται λίγη έως ελάχιστη συντήρηση, μιας που δεν αποτελείται από πολλά κινούμενα και μηχανικά μέρη.

Σπαστή γκαραζόπορτα: H συγκεκριμένη γκαραζόπορτα αποτελείται από μικρότερα πάνελ, σαν λωρίδες. Τα πάνελ αυτά ενώνονται μεταξύ τους με κομψό τρόπο, συνήθως με μεντεσέδες. Όταν η πόρτα είναι κλειστή, τα διάφορα πάνελ δεν φαίνονται και δίνει την εντύπωση ότι είναι μονοκόμματη. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και άριστη μόνωση. Η σπαστή γκαραζόπορτα ανοίγει κάθετα και προς τα πάνω αφήνωντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα του γκαράζ για εξοικονόμηση χώρου.

Αυτόματη γκαραζόπορτα: Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας  γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συρόμενη Γκαραζόπορτα : Ιδανική για οικιακή ή επαγγελματική είσοδο γκαράζ.
Κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε διάσταση και σχέδιο. Ανοίγουν και κλείνουν μόνο με ένα κλικ από το τηλεχειριστήριο. Εφοδιάζονται με συστήματα όπως, φωτοκύτταρα ασφαλείας, προειδοποιητικό φάρο, κλειδοδιακόπτη, πληκτρολόγιο, σύστημα μαγνητικών καρτών . 
Αναλόγως τη διάσταση, το βάρος και τη χρήση τους, εφοδιάζονται με τα κατάλληλα εξαρτήματα και με προηγμένα συρόμενα μοτέρ και συστήματα κίνησης, ώστε να είναι ασφαλείς και πρακτικές.


Ανοιγόμενες Αυλόπορτες

Κύριο χαρακτηριστικό τους, ο υψηλός βαθμός ασφάλειας μαζί με τις άφθονες αρχιτεκτονικές επιλογές . Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις, σχέδια, και χρωματισμούς του πελάτη. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις, σχέδια, και χρωματισμούς. Οι διακριτικές κολλήσεις τα ποιοτικά εξαρτήματα και η προσοχή στις λεπτομέρειες χαρίζουν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.