Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας είναι στο χώρο της δημιουργίας και τοποθέτησης πάσης φύσεως κατασκευών σιδήρου και αλουμινίου με αξιοπιστία και συνέπεια.

Καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου, τζάμια - κρύσταλλα και πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες.


Η ειδίκευση και οι κατασκευές μας

Ειδικευόμαστε στις ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου (επίσημος συνεργάτης ΕΤΕΜ) - επάλληλα, συρόμενα και ανοιγόμενα , ενεργειακά κουφώματα, αίθρια, ρολά, σήτες, πόρτες ασφαλείας, πόρτες κυρίας εισόδου με πάνελ αλουμινίου, γκαραζόπορτες με ή χωρίς αυτοματισμό κλπ. Επιπλέον κατασκευάζουμε κάγκελα σιδήρου, κάγκελα inox, και κάγκελα αλουμινίου, στέγαστρα σιδήρου, γκαράζ και πέργκολες, περιφράξεις οικοπέδων και οικοδομών. Τοποθετούμε μεταλλικές σιδεριές, πτυσσόμενες και σταθερές.

Αναλαμβάνουμε κατασκευή μεταλλικών σοφιτών, σκεπών, πάσης φύσεως παταριών καθώς και μεταλλικές σκάλες κλπ. Η πολυετής εμπειρία μας και η ικανοποίηση της πελατείας μας είναι η εγγύηση της εργασίας μας με συνέπεια και αξιοπιστία στην κατασκευή και στην μετά πώληση τεχνική υποστήριξη των κατασκευών μας.